კვერცხის სახარში სილიკონის დახმარებით დაზოგეთ დრო, ჰიგიენურად და მარტივად მოამზადეთ: რბილი, საშუალო ან მაგრად მოხარშული კვერცხი, ათქვეფილი კვერცხი, მინი ომლეტი.
მიეცით გასაქანი ფანტაზიას და დაამატეთ: მწვანილი, ბოსტნეული, ყველი, ლორი, სოსისი…
თერმოდინამიკური დიზაინი საშუალებას აძლევს კვერცხი მოხარშოს ისევე, როგორც ნაჭუჭში.
კვერცხი ინარჩუნებს ფორმას და მადისაღმძვრელად გამოიყურება.
სილიკონის ფორმას ამოუსვით ცოტაოდენი ზეთი წებოვნების თავიდან ასაცილებლად, ჩაასხით კვერცხი, დაახურეთ თავსახური და ჩადეთ მდუღარე წყალში. ადუღეთ რამდენიმე წუთის განმავლობაში, იმის მიხედვით თუ როგორი მოხარშული გიყვართ. ქვაბიდან ამოღების შემდეგ სასურველია ცივ წყალში გააგრილოთ, შემდეგ კი მოხსენით თავი და კვერცხი გადმოიღეთ თეფშზე.